23.10.2005 г., 10:17 ч.

Пътуване 

  Поезия
941 0 0

 Пътувам в пъстроцветната дъга на очите ти,
прелитам планини и се сливам с мечтите ти!

Състезавам се безмилостно със сълзите ти,
тръпна в екстаз при уединението на душите ни!

Пътувам във време и пространство,
ирисите ти пренасят ме в блажено царство...

Устните ти ме изгарят безспир,
в сърцето ми се възцарява незабавен мир!

Пръстите ти волни като криле на пеперуда
обхождат тялото ми докарвайки го до полуда.

Косите ти разпиляващи се по гърдите мои безразборно
постигат мисията си крайно отговорно !

Краката ти притискащи ме плътно като в "затвор",
целувките ти обаче нашепват за безбрежие ,простор!

Потопена в теб ,обгърната и защитена,
желая те неустоимо отново и отново мога само да простена! 
24.09.2005 ( Westbrook,USA)

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??