1.12.2013 г., 12:17 ч.

Пътуване 

  Поезия » Друга
419 0 2

 

 

              ПЪТУВАНЕ

 

 

Към теб пътувам от години,

макар че близко съм била

до теб, със времето отминало

все търся да намеря любовта.

 

А тя е тука, редом с мен,

в сърцето кротко се е приютила,

изпълва с обич всеки ден

и всяка нощ със нея е щастлива.

 

Животът е пътуване със обич,

един към друг до днес вървим

с богатството ни, дадено от Бога,

благословени да го съхраним.

 

Към теб пътувам с любовта,

по пътя си оставям  суети,

по-свята в дните да е обичта,

до края в нашите  души.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??