Пътуване
Усещане за Път.
Сто взривени слънца
от една сълза.
В пътуване към себе си.
В безвремието
на моето АЗ.
Сила и Надежда
е същността на Светлината.
Търся я. По пътя.
Събирам себе си
истина по истина.
Късче по късче.
В Безвремието.
Към Светлината...
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени