24.11.2016 г., 12:47 ч.

Пътуване 

  Поезия » Бели стихове, Друга
1518 7 9


Ела, ще ти покажа залеза 

и красотата на настъпващата вечер,
подай ръка, почувствай обичта,

която имам шанс сега да ти покажа.


Ела, ще си измислим минало, 
ти каза миналото ще е лодка
и с лодката ще плаваме в морето,
но никога не ще достигнем бряг,

защото е морето на забравата.

 

И там ще ти покажа времето 
което преживяхме разделени
ще плаваме в годините назад
и ще се срещнеш с любовта отново,
и ще си спомниш колко бе красива.

 

Ела, ще ти покажа залеза
и красотата на настъпващата вечер,
защото още малко ще сме тук.
Нощта пристига. Само миг –
и после дълго няма да ни има.
 

© Ник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??