7.12.2008 г., 14:35 ч.

Пътуване в Рая 

  Поезия » Любовна
518 0 2
Когато тръгвам да се срещна с теб,
аз всъщност бързам да докосна ангел!
От нежната мелодия увлечена,
мечтая те, усещам те!
Потъвам в ангелските ти очи
и всичко около нас като че ли оживява!
- Виж, две дървета там,
прегърнати са като нас,
и двете сенки на пътеката, постлана в жълто,
как влюбено се гледат!
Ефирният ти дъх разнежва сетивата ми,
от допира на устните ти ангелски политам!
Целувам те и сякаш на Земята
ти  Рая си ми подарил в отплата!
В далечината, озарена от сияние,
дочувам обичливия ти глас на тръгване!
- До скоро, мили, за днес съм приземена,
пътуването в Рая вече свърши!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??