6.06.2012 г., 13:44 ч.

Пътуваща следа... 

  Поезия » Друга
986 0 28

... пясъчен замък,
усмивка, дете.
Лято в пламък,
трепет, сърце.

Шум на вълна
скрит във рапан.
Бутилка с писмо -
пътник в океан...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??