Jun 6, 2012, 1:44 PM

Пътуваща следа... 

  Poetry » Other
991 0 28

... пясъчен замък,
усмивка, дете.
Лято в пламък,
трепет, сърце.

Шум на вълна
скрит във рапан.
Бутилка с писмо -
пътник в океан...

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??