11.08.2013 г., 16:01 ч.

Пътят 

  Поезия » Пейзажна
452 0 1
Пътят от моята къща
е път труден и нелек,
пътят, който в дома ми ме връща,
израснал и станал човек.
 
Пътят на моето детство,
моите вяра, надежди и мечти, 
пътят по който преминали 
сме всеки ден аз и ти.
 
Туй е пътят и на моето бъдеще,
път, който някой ден 
ще бъде отново  извървяван
от някой следващ след мен!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??