Aug 11, 2013, 4:01 PM

Пътят 

  Poetry » Landscape
444 0 1
Пътят от моята къща
е път труден и нелек,
пътят, който в дома ми ме връща,
израснал и станал човек.
 
Пътят на моето детство,
моите вяра, надежди и мечти, 
пътят по който преминали 
сме всеки ден аз и ти.
 
Туй е пътят и на моето бъдеще,
път, който някой ден 
ще бъде отново  извървяван
от някой следващ след мен!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??