26.01.2011 г., 21:50 ч.

Пътят на Мистика 

  Поезия » Философска
538 1 2

Повдига Бог Воала и ме вика,

струи, обгръща ме Виделина,

отскоро съм по пътя на мистика,

но този път за мене е съдба!

 

В Любов сърцето ми прелива,

обичам Бог и всички същества,

отскоро съм по пътя на мистика,

а той е път на Любовта!

 

Запали Словото във мен светлика,

та тайни скрити да прозра,

отскоро съм по пътя на мистика,

а той е път към Мъдростта!

 

Повдига Бог Воала и ме вика

и ангелите пеят в утринта,

отскоро съм по пътя на мистика,

а той е път към Свобода!

 

 

1997г.

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??