Повдига Бог Воала и ме вика,
струи, обгръща ме Виделина,
отскоро съм по пътя на мистика,
но този път за мене е съдба!
В Любов сърцето ми прелива,
обичам Бог и всички същества,
отскоро съм по пътя на мистика,
а той е път на Любовта!
Запали Словото във мен светлика,
та тайни скрити да прозра,
отскоро съм по пътя на мистика,
а той е път към Мъдростта!
Повдига Бог Воала и ме вика
и ангелите пеят в утринта,
отскоро съм по пътя на мистика,
а той е път към Свобода!
1997г.
© Ангел Филипов All rights reserved.