19.01.2018 г., 10:17 ч.

Пътят на съдбата 

  Поезия » Друга
654 0 1

Тялото ми проснато е на земята,

в съзнанието ми настанал е покой.

Мисъл една единствена в главата ми се мята

виновникът за състоянието ми кой е, кой?

 

Час по-рано всичко бе нормално,

пред очите ми мрак изведнъж настана.

Случайност ли е това нещо анормално

или съдбата ми така е била предначертана?

 

Защо това на мен се случи?

Измежду хора многобройни

куршумът как така ме той улучи?

Усещам намаляват дните ми безбройни...

 

Животът е непредвидим,

а вярваме че за всичко време има.

Но не бива да се заблудим

опасността винаги е допустима!

© Деница Марашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??