1.05.2007 г., 10:37 ч.

Пътят нагоре 

  Поезия
497 0 1

Чувствам се като прашинка

от мощен магнит привличана;

капчица от морската пяна

с бурния вятър издигана;

зрънце във мида, което

може да стане на бисер;

малка свещица топена

от пламъкът силен!

Чувствам сякаш губя

своята идентичност.

Мога, ако поискам,

да отричам очевидното:

има два пътя, но

няма две истини!

© Амелия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??