May 1, 2007, 10:37 AM

Пътят нагоре 

  Poetry
503 0 1

Чувствам се като прашинка

от мощен магнит привличана;

капчица от морската пяна

с бурния вятър издигана;

зрънце във мида, което

може да стане на бисер;

малка свещица топена

от пламъкът силен!

Чувствам сякаш губя

своята идентичност.

Мога, ако поискам,

да отричам очевидното:

има два пътя, но

няма две истини!

© Амелия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??