3.12.2010 г., 18:12 ч.

R.I.P. 

  Поезия » Друга
598 0 0

Седем години, откакто те няма.

Седем години, откакто всичко е в мрак.

Седем години, сякаш паднали сме в яма.

Седем години без веселия ти смях.

 

Седем години, а сякаш беше вчера,

като каза ‘’след малко ще се прибера’’.

Седем години, минавайки пред некролога ти, аз треперя,

защото така и не се прибра.

 

Седем години от онази нощ зловеща.

Седем години, откакто от себе си ни лиши.

Седем години една майка е неутешна.

Седем години и все още от липстата ти ни боли.

 

Седем години, а в спомените ни си все така усмихнат.

Седем години ти все още си ни така любим.

Но дори след още 700 чувствата ни към теб не ще стихнат

и ти все още ще си така неповторим.

 

Като теб втори не ще има,

толкова весел и добър човек.

Твоята липса е незаличима,

ще ни липсваш дори и след век...

 

                                                                                                               Почивай в мир.

                                                                                                                R.I.P. Румен

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??