11.07.2017 г., 1:20 ч.  

Работа безтрудна 

  Поезия » Хумористична, Друга
866 0 2

В понеделника заплати,

чакат близки и познати!

Вторник е за пред началник,

през почивка – пълен надник.

В сряда ли?

Да се не сяда!!

Най – направо да се ляга!

В петък работата спира –

за ракия или бира.

Събота а и неделя,

са за маса и постеля.

А кой страда от несвъртък,

зарад` него е четвъртък!

 

Туй е работа безтрудна,

та макар и (малко) мудна!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??