8.04.2009 г., 9:06 ч.

Работен ден 

  Поезия » Гражданска
454 0 0

Излизаш сутрин,
за какво ли?
Да свършиш нещо важно,
може би?

Очакваш нещо,
но какво ли?
Да станеш по-богат,
с какво? Уви!

Денят ти с папки е затрупан,
докога ли?
По-мъдър ли ще станеш?
Забрави!

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??