2.08.2007 г., 14:04 ч.

Работохолик 

  Поезия » Хумористична
1010 0 2


Из "Перфекционисти"

Работник съм от класа,
сутрин ставам към един,
лежа си още два-три часа,
после бухам мръвки със пелин.
Работата не е лека,
тва да спиш по цял ден
и възглавницата да е мека,
все събуждам се аз уморен.
Седмицата бавно пак минава,
то не бе спане, сюжети, сънища дори,
купони, пиене, жени - хич не улесняват,
ни нощите безкрайни, ни тежките ми дни!
Работя и работя аз безспир,
все върху себе си работя,
днес КУПОН, а утре пир,
все мигове на неохота.
Работник съм от класа аз,
нека смее някой да го отрече.
Всяка секунда, всеки час,
няма време - времето е спане!

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??