17.08.2019 г., 8:08 ч.

Радост в душата 

  Поезия » Гражданска
333 1 0

 

 

Тъгата,
и днес,
красивите мигове в нея видях.

 

Душата,
облечена в стих,
обичах и заради обич не спрях.

 

Луната,
зад нея се скрих
от слънцето дланите сгрях.

 

Съдбата,
и днес не сгреших,
послушах я и се засмях.

 

 

Явор Перфанов
16.08.2019г.
Г.Оряховица

:)

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??