Радостна песен Роди се в мен голямо вдъхновение,
наслаждавам се на красивата природа.
Намирам се в духовно опиянение
като забравих аз всяка минала тревога.
Положително и творчески съм сега настроен,
нещо ново ще се в мен роди.
Към света чудесен съм сега отворен,
щастието мое все по-силно си пламти.
Красив танц играе и моето сърце,
с усмивка продължавам да си аз творя.
Радостта блика от светлото лице,
и думи в ритъм си тъй с удоволствие редя.
В деня слънчев тъй весело си пея
и ноти чудни в душата ми звучат.
С усмивка една безкрайна си живея,
от радост всички игриво си хвърчат.
Песента ще си вечно така продължава,
песента ще си вечно в душата звучи.
И в живота на всеки сила ще дава,
дори и в най-тежките на човека дни!!!
© Никола Йорданов Всички права запазени