Jun 28, 2013, 9:48 PM

Радостна песен 

  Poetry » Landscape
433 0 0

                                                      Радостна песен                                                                             Роди се в мен голямо вдъхновение,

наслаждавам се на красивата природа.

Намирам се в духовно опиянение

като забравих аз всяка минала тревога.

 

Положително и творчески съм сега настроен,

нещо ново ще се в мен роди.

Към света чудесен съм сега отворен,

щастието мое все по-силно си пламти.

 

Красив танц играе и моето сърце,

с усмивка продължавам да си аз творя.

Радостта блика от светлото лице,

и думи в ритъм си тъй с удоволствие редя.

 

В деня слънчев тъй весело си пея

и ноти чудни в душата ми звучат.

С усмивка една безкрайна си живея,

от радост всички игриво си хвърчат.

 

Песента ще си вечно така продължава,

песента ще си вечно в душата звучи.

И в живота на всеки сила ще дава,

дори и в най-тежките на човека дни!!!

 

 

 

 

 

© Никола Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??