24.07.2016 г., 9:55 ч.

Рай 2 

  Поезия » Любовна
832 1 4

Да обичаш.

Да бъдеш обичан.

Да се събуждаш сутрин с усмивка,

която е докосната с любовта.

Да бъдеш на брега на едно море

което те обича,

което моето сърце обича.

Да изживееш живота с жената,

която се обичате.

За мен това е рая.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??