Да обичаш.
Да бъдеш обичан.
Да се събуждаш сутрин с усмивка,
която е докосната с любовта.
Да бъдеш на брега на едно море
което те обича,
което моето сърце обича.
Да изживееш живота с жената,
която се обичате.
За мен това е рая.
© Наско кирилов All rights reserved.