13.06.2018 г., 9:01 ч.

Ракета 

  Поезия » Любовна
762 0 1

Бъди ти за мене опора стабилна,

аз тиха ще бъда постеля,

за мен ти зората на светлия ден –

аз пристанът нощем последен!

Покори ти за мен планини и реки,

аз огъня вечер ще паля,

хляб и вино ще нося по първи петли,

по залез в скута косите ще галиш.

Заедно с тебе ще бъдем ракета –

не ще има граници, ни хоризонт,

унесени смело ще литнем в небето,

животът започва с моя днешен поклон!

© Петя Богданова Всички права запазени

Сватбена муза

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??