Генчо пред компютъра стои,
все играе някакви игри.
Блъска, атакува и гърми,
във войни участва до зори.
Що ли са му сторили та все убива?
Ужас, победят ли го се сърди,
- тъй не бива!
Туй момче в Рамбо май ще се превърне?!
На война ще тръгне, няма да се върне.
По-добре да иде
на концерт, на кино.
Книжки да чете,
да играе под небето синьо?!
© Иван Иванов Всички права запазени