18.02.2021 г., 12:08 ч.

Рамката сърце 

  Поезия » Друга
335 0 1

 

Затвор за светлина...
си ти,
остатък туптяща тишина,
белегът копнеж...
за край,
бягството от всеки свят,
заключено в сълза,
...изкривена,
тъй задушаваща реална,
бурята на спрялата стрелка,
празнотата на небе,
оголени до бяло,
твои... вечни,
слепи...
...ириси копнеж.

 

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??