25.06.2020 г., 12:45 ч.

Ранена поезия 

  Поезия » Любовна
589 10 24

Само ритъм без слово. 

Топъл жест за любов. 

Блясва нежна подкова 

под небесен покров. 

 

Пламва огън в очите -

нежен стон и молба...

Нима мълния скита 

със ранени крила?

 

Кой ли пее изкъсо?

Пада призрачен мрак.

Светлината накъсана 

движи чувствата пак. 

 

Само ритъм без слово. 

Кратък блясък и зов!

Някой пее отново:

наранен от любов.

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??