6.04.2019 г., 16:39 ч.

Рано е 

  Поезия » Любовна
433 8 4

Не трябва да умираш,

защото има още,

да търсиш и намираш

светулки в летни нощи.

Защото теб те чака

едно дете чаровно,

сърца рисува мрака,

усмихва се гальовно.

Не трябва да умираш.

Виж, още сме горещи.

И две слънца ще бъдем,

а не стопени свещи.

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??