Apr 6, 2019, 4:39 PM

Рано е 

  Poetry » Love
437 8 4

Не трябва да умираш,

защото има още,

да търсиш и намираш

светулки в летни нощи.

Защото теб те чака

едно дете чаровно,

сърца рисува мрака,

усмихва се гальовно.

Не трябва да умираш.

Виж, още сме горещи.

И две слънца ще бъдем,

а не стопени свещи.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??