Да се качиш ли искаш?
Заповядай!
Във моя дом
от кули и стени.
Аз плитка си изплетох
от безкрай.
Поемаш риск.
Ще кажа:
''Остани"!
А вещиците долу
ще те дебнат.
Ще ти запират коня,
нрава ти чевръст.
Не ги поглеждай.
Просто хвърляй бомба.
Освободи ме.
Без да искаш мъст.
© Силвия Андреева Всички права запазени