30.12.2014 г., 20:49 ч.  

Равносметка 

  Поезия » Друга
481 0 0

И тази година отмина,
по-бързо от всяка предишна.
Сега е време да си заминат
всички тревоги излишни.
Да запазим само спомените,
които предизвикват усмивка.
Да припомняме само радостите,
да си дадем от тъгите почивка.
Равносметка да си направим
за всички падения, грешки, борби
и за новата година да оставим
в сърцата любовта да гори.
Да бъдем по-силни, по-смели,
по-щастливи, обичани и успешни.
Да прекрачим всички предели
и да се учим от грешките.
От тази да си вземем поуката,
в следващата нека сме по-добри.
Сега довиждане, стара година
и нека в новата повече да ни върви!
Р. Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??