1.08.2007 г., 18:13 ч.

Равносметка 

  Поезия
1335 0 5
Равносметка

Подминах вече своите тридесет години.
И имам всичко, за което някога мечтах!
Семейство, дом и работа практична,
а някак си все чувствам празнота.
Какво ли не опитах от живота.
През радости и скърби какви ли не преминах.
Любови и омрази често срещах,
лъжи... интриги... хиляди... безчет.
Кълняха ми се!
Вричаха се във фалшиви истини!
И аз нали съм си наивница!
Все вярвах!
Че доброто пак ще победи!
Предателства опърлиха гръдта ми!
"Приятели" изпепелиха всичко в мен.
И най-голямата любов в живота срещнах!
Така си мислех!
Измама е била!
Едва не се удавих от толкова горчилки!
Оцелях!
Не знам какво очакваме от днес на сетне!
До вчера се страхувах,
че не остана нищичко от мен!
Но вече знам, че ще остана същата!
Наивна, истинска, обичаща и искрена!
Защото знам, това ми е призванието!
И ще дарявам доброта и топлина!

Пепи

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бъди себе си!!!
    Поздрав и прегръдка,мила!
  • Доброто ще победи, Пепи!
    Продължавай да вярваш в това!
    А ти си прекрасна и си остани такава!
    Поздравче от мен!
  • Благодаря ви момичета!
  • Истинско е! Написано с чувства,излязло от сърцето ти....Бих се радвала ако има повече хора като теб...
  • страхотна си мила и много истинска,остани си такава! Бъди себе си до край!
Предложения
: ??:??