3.02.2008 г., 13:36 ч.

равносметка 

  Поезия
499 0 0

Живот без ток, храна и телефон,

живот без смисъл и подслон.

Живот без фурна, парно и котлон,

живот без топлина и дом.

Живот без кабелна и нови дънки,

живот, изпълнен със издънки...

Живот, живян почти назаем,

живот безмилостно нетраен!

Живот без блясък и къдрици,

а мечтите ми са мънички като карфици.

Дни безумно кратки,

без руж и прегръдки сладки...

Дни на размисъл и печал,

дни, които Господ ми е дал!

Живот без ток, храна и телефон,

живот напълно мой!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??