9.02.2018 г., 18:19 ч.  

Равносметката на прехода 

  Поезия » Гражданска
573 1 2

Земя чудесна, плодна –

но няма кой да я оре!
Имахме власт народна,

сега не,

но ние викаме – добре!
На Запад децата ни бягат

или към дрогата посягат,

ако си мафиот – си бог,

ако не – от трън, та на глог.

Това ни е явно съдбата,

но ще дойдат дни за разплата...*

© Георги Всички права запазени

*Т. е. мафиотите ще получат рано или късно и по един или друг начин наказание за злините си.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??