4.03.2005 г., 14:31 ч.

Разбиране 

  Поезия
1103 0 4
Идвам от нищото, 
седя си във нещото. 
Безметежен в пустотата, 
слял се със нещата 
от огромното пространство
и замислен за началото 
                 на края
разбирам, че след края 
Е 
     Единствено 
          Началото!!! 

© Димитър Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??