При тази буря бях с превръзка на очите
Ти се криеше от облаците под дъгата
Вървейки през живота,
подхлъзвайки се по лед,
но някак си не можехме да избягаме един от друг
Ти видя най-доброто в мен
Нещата, които не можех да видя сам
Такъв, какъвто трябваше да бъда,
през цялото черно и синьо и сега вървим през живота,
загубен в рая
Срещнахме се, когато бяхме разбити
Тогава нашите белези се превърнаха в прах
Сърцата ни бяха откраднати, дори когато бяхме разбити
Моето някога изтощено сърце беше укрепено,
но оставено празно и сега всяка стъпка,
която предприемам, не ми се струва правилна
Още една рана и може никога да не заздравея,
защото загубих себе си сега и завинаги
© Емил Богданов Всички права запазени