16.07.2007 г., 12:31 ч.

Разбита илюзия 

  Поезия » Любовна
963 0 6

РАЗБИТА ИЛЮЗИЯ


Ти смееш се, за миг забравяш.

В безпаметност минават дните ти.

Ала не „щастие" чета в очите,

а от тъга съзирам там следи.


Но мислиш ли, че той ще страда?

Вярваш ли, че го боли?!

Смяташ ли, че заслужава,

за него да бленуваш ти?


Защо със спомените си живееш

и в тях така вглъбена си?

Сякаш дори, и не опитваш

с обстоятелствата да се примириш.


Защо в теб вината търсиш?

Разбери, измъчваш се така!

Престани към миналото да се връщаш -

Проумей, че вече си сама!


Късно е за равносметки.

Знам, ужасно е, нали?

Но приеми, че не любов, а просто флирт бе...

И назад мостове не търси!

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??