Тичах... срещу вятъра бурен -
в насрещното движение.
Косях терена мрачен, труден
с безумното си поведение.
Достигнах целта... оцеляла,
окълцана от главата, до петите,
но затова пък вече помъдряла,
разбрала цената на мечтите.
17 11 2017
© Надежда Борисова Всички права запазени