4.07.2009 г., 0:48 ч.

Разбъркани спомени 

  Поезия » Любовна
941 0 5

Разбъркани спомени


Жега, слънце, въздухът трепти...

Вятър разпилява косите ми-

от отминали безвъзвратно дни

спомени и чувства разбърква .


Сърцето тупти ускорено...

Любов, жарава от чувства,

живота спокоен преобръща,

стремежи и смисъл му дава.

Нежност и ласки...

Проникващи отвъд очи,

без думи, казващи любовни слова.


Споделяне и взаимност…

А после студ, лед и болка,

изпълнили дните ми сиви,

разкъсват душата изтерзана,

жадуваща за мъжкото рамо.


Разочарование, сълзи…

И после, отново животът започва -

един миг, един поглед

и трепет внезапно дошъл…

 

Е.

© Емилия Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??