18.12.2007 г., 10:24 ч.

Разделени 

  Поезия » Любовна
700 1 1

                                               Разделени

Макар и разделени...

Моля те, прости ми...

Знам, че ни разделят хиляди причини...

Далече си от мен сега...

Далече си и от очите ми...

Но никога няма да бъдеш далеч от СЪРЦЕТО МИ...!

Сега за тези наши грешки...

Плащаме и двамата горчиво сълзите...!!!

 

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??