2.12.2008 г., 13:38 ч.

Разделени 

  Поезия » Любовна
686 0 3

Проля за утрото нощта сълзи –

море от капки, жадни да се слеят

преди пак слънцето да изпълзи

и любопитните лъчи да ги огреят…

 

Нощта за утрото безкрай копнее

като прохладната вода за своя бряг,

където да се милва, без да смее

да спре самотния си бяг…

 

 

Преди лъчите да огреят

и слънцето след тях да изпълзи,

докато са съвсем сами,

си тръгва тя, уви. След нея

остават утрото, брегът, сълзи…

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??