18.11.2006 г., 13:25 ч.

Разделени... 

  Поезия
584 1 0

Кажи ми, как ще издържа
далеч от твоите ръце?
И колко часовете ще броя
със свито от вълнение сърце?
Какво разделя ни, кажи?
Каква е тази страшна сила?
Докога ли това ще продължи,
нима отново съм сгрешила?
За тебе ще се боря с Дявола.
За тебе ще се бия със съдбата.
И ще зная аз, че съм направила
невъзможното със сила непозната!
От теб не ще ме разделят!
Ти усмивката си в моя мрачен ден!
Ще накарам всички тях да разберат,
че делят ли ме от теб, погубват МЕН!!!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??