4.11.2007 г., 11:24 ч.

Разделени 

  Поезия » Любовна
674 0 0

Защо сме ние с тебе
разделени през нощта,
от безсънната луна,
но уви и през деня е
също, както през нощта.
Сърцата ни едно без
друго ден след ден
живеят и нощ след
нощ взаимно те милеят.
Милеят за нощта, в която
ще се слеят под безсънната 
луна!

© Линда Караманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??