12.09.2009 г., 0:17 ч.

Разделяме се с теб, но не завинаги 

  Поезия » Друга
1069 0 15

Угасват бавно свещите запалени

за твоята добра душа

и тя поема пътя към безкрая,

за да се слее с Господа.

 

 

 

 

 

 

Разделяме се с теб, но не завинаги,

а докато крачиме по грешната земя,

а после, ще ми се да вярвам, ще се срещнем

със всички вас във вечността.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??