23.12.2005 г., 14:42 ч.

Раздвоена 

  Поезия
605 0 0

Раздвоена

 

Приятелство-как ценно си ми ти.

Любов-отново ме измъчваш ти.

Раздвоена между двата свята,

търся аз пролука малка.

Да се измъкна,да избягам,

но няма накъде да бягам.

Навсякъде ви виждам двама,

и желая аз това да е измама.

Но истинско е всичко между вас,

Приятел е любим-какво да правя аз?

Обичам ви аз двама...

И не...това не е измама.

 

© Енд ъф флауърс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??