Искам да те любя, да те убия,
от теб живота с устни да изпия,
да те погълна, да те отнема от теб,
да възпея с отрова бесния гнет...
А после да те вдигна,
с усмивка рамене да приповдигна,
да си тръгна без да погледна назад,
да те оставя без угризения във вечния мрак...
27.11.2017
© Teddy Daniel K. Всички права запазени