15.11.2004 г., 20:58 ч.

Раздяла 

  Поезия
1029 0 5

Казаха ми - края иде
Да не плача и да страдам
И дори да си отиде
Тялом, духом да не падам


Казаха ми - с раздяла
ще приключи всичко с нас
Но в мен душата цяла
Плаче и тъжи без глас


Казаха ми - но не мога
Да повярвам на това
Казаха ми - този спомен
ще изчезне с любовта


Казаха ми - и боли ме
Нима ще сторя този грях
Да забравя твойто име
Твоя поглед, глас и смях


Казаха ми, че съдбата
вече всичко е решила,
но до края на "войната"
ще се боря за закрила


Казаха ми, но какви са
те да казват вместо мен!
пътят който ми е писан
е за нас - за теб и мен!

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??