5.04.2008 г., 17:03 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
613 0 1

Радяла 

 

Аз станах и ще си отида,

разбрах, че няма да ме спреш.

И няма да ти се обидя.

Едва ли ще ме разбереш

 

Обичах те, дълбоко нежно

и още те обичам, знай!

Дано и в теб остане нещо...

Не! Всъщност нека да е КРАЙ!

 

Отивам си самотен в мрака,

в душата ми цари печал.

И виждам аз единствен изход

във острия двувръх кинжал

 

 

 

 

© Иво Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Иво, Иво, я се спри!
    Виж я, иде, ТЯ за теб е!
    Любовта до теб ще спре,
    прегърни я, усмихни се!
Предложения
: ??:??