Радяла
Аз станах и ще си отида,
разбрах, че няма да ме спреш.
И няма да ти се обидя.
Едва ли ще ме разбереш
Обичах те, дълбоко нежно
и още те обичам, знай!
Дано и в теб остане нещо...
Не! Всъщност нека да е КРАЙ!
Отивам си самотен в мрака,
в душата ми цари печал.
И виждам аз единствен изход
във острия двувръх кинжал
© Иво Станчев All rights reserved.
Виж я, иде, ТЯ за теб е!
Любовта до теб ще спре,
прегърни я, усмихни се!