2.05.2008 г., 10:08 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
720 0 3
Раздяла

Няма път назад.
Думите остават на устните.
Сълзите застиват в очите.
Гордостта държи тялото.
Сърцето мъчи духът.
Никой не изрича "прощавам",
никой не смее да отстъпи.
Няма вече "обещавам",
часът за раздяла настъпи...
за да не бъдем наранени отново.
Отново.
И отново свеждаме очи.
Отбягваме погледи.
Търсим несъществуващия мир.
Гняв, мъка и обич се борят ведно...
Защо, за Бога, защо?!
И двамата с глупост се наранихме
и сърцата така разделихме...
Няма връщане назад.
Думите изстинаха на устните.
Сълзите се спуснаха скрити.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??